Export

VAN BELGIE NAAR DE HELE WERELD

Joels kent in België haar sterke thuismarkt waarbij rechtstreeks geleverd wordt aan de gespecialiseerde winkels voor de verkoop van vogel- en duivenartikelen. In diverse landen zijn de producten van Joels reeds terug te vinden en wordt het gamma naar tevredenheid gebruikt. Joels heeft wereldwijd nauwe banden met kwekers en duivenliefhebbers, zij die precies weten wat er in hun markt gevraagd wordt. Joels is nu de vleugels verder aan het spreiden waarbij wereldwijd op zoek wordt gegaan naar de juiste strategische partners voor de verdeling van het totaalpakket aan voeding, supplementen en benodigdheden, toegespitst op de afzonderlijke wensen van de verschillende afzetkanalen. Afhankelijk van de individuele wensen van de klantenkring van de partner biedt Joels eveneens een arsenaal aan complementaire artikelen gericht op andere huisdieren; denk aan gepersonaliseerde mengelingen voor knaagdieren.


Een gezonde, betrouwbare en transparante samenwerking, gebaseerd op een gelijkwaardige passie, drive en enthousiasme, is steeds de sleutel tot een succesvol en langdurig toekomstig partnership!

SAMENWERKING

Voor elk land en elke markt evalueert Joels wat de juiste strategische partner is voor elk merk.

Indien uw bedrijf interesse heeft, ideeën heeft of mogelijkheden ziet kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen: 

Stuur een e-mail naar:

Joeri Geukens

Reacties zijn gesloten.